Sommarläger 2024

Sommarens höjdpunkt för barn och ungdomar!

Badminton- och idrottsläger 2024

Spårvägen arrangerar badminton- och idrottsläger under flera veckor i juni, juli och augusti. Ett fantastiskt tillfälle för alla födda mellan 2009 och 2017 att delta i roliga aktiviteter och träffa nya vänner.

🏸 Lägret kombinerar både inomhus- och utomhusaktiviteter och leds av klubbens dedikerade team av ledare. Med fokus på badminton erbjuder de även möjligheten att testa på en mängd olika idrotter, inklusive pingis, squash, innebandy, fotboll, rugby och mycket mer!

🥪 Varje dag serverar de en näringsrik lunch och ett eftermiddagsmellanmål för att se till att barnen har energi för att delta i alla aktiviteter. 

Missa inte chansen att ge ditt barn en sommar full av skoj och spännande utmaningar! Klicka på länken nedan för mer information och anmälan 🌞🏸

ELTK Summercamp 2024

ELTK arrangerar spännande sommarläger för barn i tennis­skolan och miniklubben under flera veckor i juni och augusti 2024. Det är ett fantastiskt tillfälle för alla barn att delta i roliga aktiviteter, träffa nya vänner och förbättra sina tennisfärdigheter. Du behöver inte vara medlem i klubben för att vara med. 

🎾 Datum och veckor för lägret:

  • Vecka 25: 17-20 juni (4 dagar)
  • Vecka 26: 26-30 juni (5 dagar)
  • Vecka 32: 7-11 augusti (5 dagar)

Det kommer bli massa tennis men också lekar och fysträning. Lunch och mellanmål ingår. Lägret leds av erfarna tränare från ELTK Tennis. 

Klicka på länken nedan för mer information och anmälan 🌞

Squashläger

Mer info kommer.