Friskvårdsbidrag

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss!

Alla våra racketsporter och gymkort är godkända för friskvård där du kan köpa strötider, klippkort eller periodkort både direkt online eller på plats. 

Är du ansluten via en friskvårdsportal kan du läsa längre ner hur du går tillväga för att använda ditt bidrag hos oss. 

Har du frågor om friskvård (och du inte hittar svaret på denna sida) är du välkommen att maila info@enskederackethall.se.


Friskvårdstipset!

Vi har en produkt som heter VÄRDEKORT FRISKVÅRD där du kan lägga in hela ditt bidrag som en klumpsumma. Där efter kan du använda det för banbokning och köp av gymkort (ej klippkort). Detta är en toppenprodukt för dig som vill vara flexibel i vad och när du vill spela. Värdekortet är giltigt i 3 år. 

Redovisa kvitto

  • Boka online - du får ett kvitto direkt på mailen
  • Betala i receptionen - du blir alltid erbjuden ett fysiskt kvitto

Tyvärr kan vi inte koppla personnummer automatiskt till kvitton (pga GDPR). Om du önskar personnumer kan du be oss skriva det manuellt på kvittot eller be oss skapa ett betalningsintyg. För betalningsintyg mailar du info@enskederackethall.se.

Har du ett kontrakt eller är med i squash-/pingisgruppspelet?

Maila info@enskederackethall.se och be oss skapa ett betalningsintyg du kan hämta ut. 

Friskvårdsportaler

Din arbetsgivare kan vara ansluten till en friskvårdsportal. Läs på respektive portal hur du går till väga där men när du väl gjort en beställning så går processen till så här oss hos.

  1. Gör beställningen via din friskvårdsportal (Benify, Epassi eller Wellnet).
  2. Vi får en bekräftelse på ditt köp.
  3. Vi registrerar beställningen på ditt kundkort i vårt register eller skapar ett nytt kundkort med de uppgifter du lämnat hos friskvårdsportalen. 
  4. Beloppet ligger redo för anvädning max 2-3 dagar efter beställning*. Använd som betalning online eller på plats.

*Önskar du spela tidigare kan du boka via telefon 08-722 82 55 och så drar vi beställningen i efterhand. Prata med personalen på plats.