Företag

Företagsaktivitet

Kör en aktiv AW eller kick-off hos oss! Vi kan bl.a. ordna turneringar, företagscuper eller racketsports-kurser med instruktör. Bjud med personalen, kunderna eller leverantörerna till en kul dag hos oss! 

Hör av er så syr vi ihop ett bra upplägg efter era önskemål. Ta gärna en titt längst ner på denna sida för att få inspiration vad andra företag har gjort. 

Maila tony@enskederackethall.se

Friskvård & Motionskonto

Vi samarbetar med friskvårdsaktörerna Benify, Wellnet, och Epassi där din personal enkelt kan använda sitt friskvårdsbidrag hos oss. All racketsport är godkänd som friskvård - hos oss kan du nyttja det till badminton, squash, bordtennis, pickleball och tennis. Om du som företag inte använder någon av friskvårdsleverantörrna har vi ett annat smidigt sätt: Motionskonto. 

Motionskonto är en enkel betalningslösning för våra kunder som ofta bokar speltider på Enskede Rackethall. För att ansöka om ett motionskonto, kontakta oss och efter behandling skickar vi en faktura på valfritt belopp (minst 1 000 kr). 

När du sedan kommer till hallen kan du eller din personal enkelt betala en bokad bana genom att signera det belopp som dras från ditt motionskonto för den aktuella speltiden. Smidigt!

För mer info, ring 07-722 82 55 eller maila info@enskederackethall.se

Kontrakt

Om ni vill spela regelbundet hos oss finns det möjlighet att boka ett kontrakt. Det innebär att man bokar in samma bana samma tid varje vecka under ett helt år (undantag sommaruppehåll v.25-32).

Maila info@enskederackethall.se för information om tillgänglighet. Observera att det är kölista på många populära tider. 

Gå till respektive sport för att se prislista för kontrakt. 

Frukost & Lunchspel

Starta dagen på bästa sätt med motion och en god frukost, eller runda av lunch-träningen med god mat och kaffe. Träna i samband med lunch och få rabatt på maten! 

Vi uppdaterar vår lunchmeny varje vecka.

Konferens

Byta miljö och lämna kontoret - välkommen att ha konferens eller aktivitetsdag hos oss mitt i en inspirerande idrottsmiljö. Vi har allt för en lyckad konferens, inklusive en mängd aktiviteter som badminton, pickleball eller racketlon. Kombinera med frukost och/eller lunch för en komplett dag!

Bygg relationer och hälsosamma vanor för att öka trivsel och produktivitet. För personal är det viktigaste ett företag har - det vet vi på Enskede Rackethall!

Gör som...

Kakelspecialisten

Vår företagsgranne Kakelspecialisten ligger ett stenkast över gatan från oss. De startade en intern turnering med bara 8 personer för 1,5 år sedan och har nu över 20 anställda som deltar. Första turneringen blev en succé och ledde till att fler anställda ville vara med. Kakelspecialisten har sedan dess anordnat flera turneringar, vilket har skapat en stark teamkänsla inom företaget. Deras senaste turnering, Kakelspecialisten Open i singel, hade 24 deltagare (de är ca 50 st anställda!) och det var så populärt att de var tvungna att göra om upplägget för att inkludera fler deltagare. Detta har blivit en stor snackis på företaget och de spelar nu nästan fler spontanmatcher och träningsmatcher i veckan än cupmatcher. 

Gör som Kakelspecialisten och anordna en företagscup för att bygga teamkänsla och ha roligt tillsammans med era anställda!