Genom att använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies på hemsidan Jag förstår

Badminton


Alla älskar badminton, eller hur? Så måste det vara eftersom det är världens näst mest spelade sport (efter fotboll) med ca 200 miljoner regelbundna utövare. 

Badminton är enkelt för nybörjaren att komma igång med och ett bra sätt att träna sin kondition och snabbhet. På elitnivå ställer sporten  höga krav på utövaren. Badminton är faktiskt världens snabbaste bollsport om man mäter bollens utgångshastighet. Världsrekordet är 426 km/tim! Kort sagt kan alla ha roligt med badminton - från nybörjare till elitspelare. 

I Enskede Rackethall har vi 19 banor med obehandlad parkett. Racketar går att hyra eller köpa och bollar finns till försäljning. Om du är under 19 år får du låna både racket och boll. 

 

Missa inte!
START-UP Event för det kommande badmintongruppspelet! 
Måndag 3 oktober kl 10:00-12:00

Vi de första stegen för att starta igång Enskede Rackethalls första badmintongruppspel. Det är ett kostnadsfritt event där det blir badmintonlirande, roliga matcher och trevligt minglande. Fjäderbollar ingår och det kommer även bjudas på fika med bulle!

Är du osäker på om du vill vara med i ett gruppspel? Eventet är självklart icke-bindande. Passa istället på att träffa nya personer och spela rolig badminton.

Alla nivåer och åldrar är välkomna!


Anmäl dig till tony@enskederackethall.se senast 28/9. 

 

Vill du börja träna organiserat?

Ta kontakt med någon av nedanstående föreningar:

 

 

Om du är intresserad av personlig träning kan du ta kontakt med någon av nedanstående tränare:

- Thomas Csiffary, thomas@sparvagenbadminton.com

- Mats Persson, mats.tranare@gmail.com

Boka bana via telefon 08-722 82 55 eller via vår Onlinebokning.